Festival i Vrads er klar med program

VRADS Fra fredag den 14. juni står den igen på musik og hygge i Vrads, når årets Vrads Festival begynder.

Programmet er nu lagt fast, og det er flere dage med god musik og mulighed for mad og drikke til.

For bare at nævne nogle, så skal flere ungdomsbands fra Vrads spille fredag, mens man kan spise sin egen medbragte mad til, senere er der blandt meget andet jazz med »JazztPass« og psykedelisk rock med »Drive«, før »Dead Racoon Riot« slutter fredagen af med rock.

Lørdag er der op mod 20 forskellige bands på programmet - blandt andet »Familien Rasmussen fra Bredlund«, der underholder med deres favoritsange fra bålaftenerne rundt om i Vrads. Også Vrads Spillemændene er på scenen ligesom »Phil Stewart Band« blandt andet også er at finde.

Søndag er der koncert med »Ontime« i Vrads Kirke, mens det hele slutter af med »Old Boys Big Band« mandag aften.