Konkurrent gafler BSV-talent

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg vinker farvel til lovende bagspiller

HÅNDBOLD BSV-talentet Emil Jessen forlader klubben og fortsætter karrieren i Århus Håndbold, der netop har præsenteret bagspilleren på en toårig kontrakt gældende fra næste sæson.

- Vi har altid været og vil fortsat gerne være en klub, der tager unge spillere ind og udvikler dem. Det har vi vist, at vi har haft succes med, og det håber vi også at få med Emil. Han er en ung talentfuld spiller, som vi gerne vil hjælpe til næste niveau, siger sportschef Peter Bredal til Århus Håndbolds hjemmeside.

Emil Jessen, der spiller venstre back og playmaker, har været en toneangivende profil på BSVs U18-hold i de seneste sæsoner, og i Århus Håndbold ser sportschefen frem til at råde over bagspilleren.

- Emil er en spændende ung spiller, der også er en del af det danske U19-landshold. Han er en eksplosiv spiller med nogle spændende kompetencer i forhold til hans mand til mand-spil. Får vi bygget lidt fysik på ham, så kan han blive en spændende tovejsspiller, lyder vurderingen fra Peter Bredal.

I 2018 prøvede Emil Jessen kortvarigt lykken i Flensburg-Handewitt, men opholdet i Tyskland blev ikke en succes. Nu glæder den 19-årige hovedperson sig til en ny udfordring.

- Jeg synes, Århus Håndbold har de rigtige rammer for mig i forhold til at tage det næste skridt i min udvikling og blive en endnu bedre håndboldspiller. Det er fedt med en ung trup, hvor spillerne gerne vil frem i verden. Det er et stort plus, når jeg ikke er så gammel selv, forklarer Emil Jessen.