Officielt: BSV præsenterer ny spiller

Mathias Hove Andersen 

Bjerringbro-Silkeborg forstærker sig med virkning fra sæsonen 2020/21

HÅNDBOLD Onsdag eftermiddag kunne Bjerringbro-Silkeborg præsentere en ny spiller ved et sponsorarrangement hos bilhandler Poul Munk i Silkeborg, og som Midtjyllands Avis tidligere har afsløret, var der tale om stortalentet Mads K. Andersen fra Mors-Thy Håndbold.

22-årige Mads K. Andersen skifter til BSV på en treårig efter den kommende sæson, hvor bagspilleren skal færdiggøre sin kontrakt med Mors-Thy.

Det lovende talent fortæller, at Peter Bredsdorff-Larsen var med til at overbevise ham om, at et skifte til BSV er det rigtige skridt at tage.

- Jeg synes, jeg har haft nogle rigtig gode snakke med Peter. Det projekt, der har været kørende hernede i de seneste år, er rigtig tiltalende for mig. Der er et meget professionelt setup i forhold til andre steder, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det har været medvirkende til, at jeg valgte Bjerringbro-Silkeborg. Jeg har kun hørt godt om klubben, og jeg ser frem til at spille med om medaljer, siger Mads K. Andersen.

Læs meget mere i torsdagens udgave af Midtjyllands Avis.