Mads Langer tilbage til Silkeborg

MUSIK Det er kun få uger siden, Mads Langer kom flyvende til Silkeborg i helikopter for at være på scenen i Indelukket til Hede Rytmer, for så kort efter at flyve tilbage til vennens Christophers bryllup umiddelbart efter koncerten.

Til februar tager Langer formentligt tourbussen, når han igen skal give koncert i Silkeborg, og denne gang er det indendøre i Jysk Musikteater, hvor der er koncert i Jysk Musikteater torsdag 20. februar.

Det bliver den første indendørskoncert i Silkeborg med den danske hitmager, siden han som et forholdsvist uskrevet blad optrådte på Rampelys i 2006.

- Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men publikum kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften, siger Mads Langer. Koncerten er arrangeret af Musikrampen, og billetsalget åbner fredag 21. juni.