Med Aqua på jagt efter 99 arter

SILKEBORG Under overskriften »99 arter at se før du bliver voksen« inviterer Aqua Akvarium & Dyrepark i Silkeborg børn og forældre på fire korte guidede ture i Aqua-parken både lørdag den 22. og søndag den 23. juli.

Lige uden for døren gemmer der sig fantastiske fortællinger i den danske natur. F.eks. om danske sommerfugle, der flyver til Afrika om efteråret og om stivfrosne edderkoppeunger fem kilometer oppe i luften. Det er små eventyr om livet. Historier, som man ikke glemmer, når man først én gang har hørt dem.

Projektet med de 99 arter er sat i gang i et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og Naturhistorisk Museum Aarhus.

Efter den guidede tur i Aqua kan man selv fortsætte med at lede efter flere af de 99 arter i parken.

De guidede ture er gratis, når man har betalt almindelig entré.