Ny SIF-træner vil have hårdtarbejdende spillere

Peter A. Sørensen 

Kent Nielsen skød torsdag for første gang træningen i gang

FODBOLD En flok tændte SIF-spillere var torsdag formiddag for første gang på græs under ledelse af den nye cheftræner Kent Nielsen.

Spillerne træner to gange torsdag, ligesom de kommer til at gøre de fleste dage i den kommende tid, for den nye cheftræner kræver hårdt arbejde.

- Vi skal have teknisk godt spillere, men vi skal også have en del spillere, der løber meget. Det skal være vores kendetegn, at vi er et energisk fodboldhold, lød det fra Kent Nielsen efter sin første træning på kunstgræsset på Jysk Park.

Han havde fire nye ansigter med på førstedagen. Gregers Arndal-Lauritzen prøvetræner de næste 7-10 dage, mens SIF har hentet to spillere i Nykøbing FC, Emil Holten og Mads Kaalund.

Endelig er U19-keeper Magnus Dalsgaard rykket op i superligatruppen.

Mads Kaalund imponerede, da han sammen med Mads Emil Madsen var den bedste til træningsstartens første løbetest.

For Kent Nielsen var det en stor dag, efter han for et år siden var gennem en større operation i foden. Det var en væsentlig årsag til, at han først tiltrådte i dag.

- Jeg er glad for at være i gang, for jeg har ventet længe. Jeg har aldrig haft så lang tid uden at træne, men min operation i foden tog så lang tid. Jeg er også selv fit for fight, lød det med et smil fra Kent Nielsen.

SIF spiller første testkamp søndag den 30. juli mod Vejle Boldklub.