BSV-talent skifter til ligaklub

Michael Helligsø 

Den 19-årige playmaker Christian Holm har skrevet under på en lang kontrakt med Lemvig-Thyborøn

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg siger farvel til endnu et af klubbens talenter.

For en uge siden valgte Emil Jessen at skifte til Århus Håndbold, og nu prøver den 19-årige playmaker Christian Holm også lykken et andet sted.

Han har netop skrevet under på en tre-årig aftale med Lemvig-Thyborøn, hvor han håber at få en større rolle end i BSV, hvor konkurrencen i bagkæden var benhård.

- Jeg har valgt at skifte til LTH som det næste skridt i min håndboldkarriere for at udvikle mig som ligaspiller. Jeg håber på at kunne bidrage til at cementere klubbens position i dansk tophåndbold. Personligt håber jeg på at få større ansvar på banen offensivt såvel som defensivt, siger Christian Holm.

- Jeg ved, at Lemvig-Thyborøn er en klub, som kan hjælpe unge spillere med at udvikle sig, hvilket jeg føler er et godt match for mig. Mit indtryk af truppen er, at den er godt sammensat af unge sultne spillere kombineret med erfarne kræfter, siger han.

Christian Holm varmede bænken for BSV i det meste af den forløbne sæson, men i DM-semifinalerne mod Aalborg var der pludselig spilletid til talentet på grund af skader.

I Lemvig-Thyborøn ser cheftræner Anders Thomsen frem til tilgangen af den unge BSV-spiller.

- Christian har uden tvivl nogle interessante egenskaber i begge ender af banen, men specielt hans evner i duelspillet er noget af det, som vi ser muligt at implementere i vores angrebsspil, siger LTH-træneren.