Voel sender talentfuld back til Bjerringbro FH

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel udlejer højrebacken Emma Laursen til Bjerringbro FH i den kommende sæson.

- I Silkeborg-Voel er vi stolte over at have nogle af de største talenter i ungdomsregi. Indimellem så må vi også acceptere, at de største talenter skal prøves af på højere niveau i seniorregi, og derfor er det naturligt, at næste skridt for Emma er et år i vores gode samarbejdsklub Bjerringbro FH, siger Voel-direktør Mikael Bak.

Jens Steffensen fra Bjerringbro FH udtrykker også stor tilfreds med aftalen.

- Vi er rigtig glade for, at vi har lavet en god løsning for Emma, så hun i den kommende sæson tørner ud for Bjerringbro FH i 1. division. Hun får dermed nye udfordringer på seniorniveau, som forhåbentlig kan gøre hende endnu stærkere, siger han. hove