SIF sejrede i første test

Mathias Hove Andersen 

Kent Nielsen fik uofficiel debut som SIF-træner, da holdet slog Vejle på udebane

FODBOLD Silkeborg IF fik en sejr i den første træningskamp under cheftræner Kent Nielsen, da Vejle Boldklub lørdag måtte se sig slået med 1-3 på eget græs.

SIFerne kom flyvende ud til opgøret, og allerede i det fjerde minut kom gæsterne foran, da Shkodran Maholli fikst lagde bolden videre til Mads Emil Madsen med brystet. Midtbanespilleren var helt fri i Vejle-feltet og tøvede ikke med at sende kuglen i kassen.

Føringen blev fordoblet i det 38. minut, hvor rollerne var byttet om. Her kom Mads Emil Madsen fri i højresiden af feltet, og han spillede bolden på tværs, hvor Shkodran Maholli kastede sig ned og dirigerede læderet i nettet tæt under mål.

Fem minutter før pausefløjtet lykkedes det dog for Vejle at få reduceret til 1-2, da Gustaf Nilsson pillede en lang bold ned i feltet. Den tidligere SIF-angriber sparkede resolut til kuglen, og fra kort afstand kunne han passere ellers velspillende Oscar Hedvall.

SIF havde vist gode offensive momenter i de første 45 minutter med hurtigt, direkte spil og giftige omstillinger. Men kampen nåede aldrig op på samme niveau i anden halvleg, der var præget af mange udskiftninger på begge hold. Jeppe Okkels var således eneste mand, der spillede hele kampen.

10 minutter før tid lukkede gæsterne kampen, da Oliver Haurits blev spillet fri i feltet efter en præcis stikning fra Mads Kaalund. Den unge angriber var alene med keeperen og scorede gæsternes tredje mål til slutresultatet 1-3.

SIF tester formen igen på onsdag klokken 13, hvor Vendsyssel FF gæster Jysk Park.