Politiet har fået mange henvendelser om dramaet på søen

Den unge mand, som har fortalt sin version af sagen til Midtjyllands Avis, har endnu ikke afgivet forklaring til politiet

SILKEBORG Det er strømmet ind med henvendelser til politiet om det dramatiske forløb, der udspillede sig søndag på Silkeborgsøerne.

En 56-årig mand har anmeldt til politiet, at han og hans hustru blev forfulgt at to speedbåde, og at en ung mand sprang om bord på båden og tildelte ham både slag og spark.

Den unge mand har dog givet en anden forklaring til Midtjyllands Avis.

Adskillige henvendelser
- Vi har fået adskillige henvendelser i sagen, som vi kan bruge i det videre forløb. Men vi har ikke hørt fra den unge mand endnu. Jeg forstår ikke, hvorfor han ikke kontakter os, hvis han vil indgive en modanmeldelse. Som jeg forstår det, så føler han sig også udsat for vold, siger politikommissær John Toft fra politiet i Silkeborg.

Den unge mand har forklaret til Midtjyllands Avis, at han i går kontaktede politiet, men blev bedt om at vende tilbage med sin anmeldelse i åbningstiden i dag. Det vil han gøre.

- Vi vil naturligvis lytte til ham og finde ud af, hvordan sagen forholder sig. Hvis den unge mand er blevet udsat for vold, så skal han jo også til læge og have dokumenteret skaderne, siger John Toft.

Den 56-årige mand har været til læge for at få en lægelig vurdering af skaderne, der skal bruges i en eventuel retssag. holst