Drama på søen: 20-årig har meldt 56-årig for vold

Brian Holst 

En 20-årig mand var i går til afhøring på politistationen vedrørende den dramatiske episode, der fandt sted søndag i Svejbæk-snævringen

SILKEBORG En 56-årig mand fra Aarhus har nu udsigt til at blive sigtet for vold mod en 20-årig mand fra Silkeborg.

Det sker, efter at det i første omgang var den 56-årige, der meldte den 20-årige for vold efter en kontrovers i den 56-årige båd i Svejbæk-snævringen i søndags.

- Vi havde den 20-årige mand inde til afhøring i går eftermiddags. Han nægter at have begået vold mod den 56-årige, og mener til gengæld, at han har været udsat for vold. Så nu skal vi igen have den 56-årige til afhøring, hvor han vil blive sigtet for vold, siger politikommissær John Toft fra politiet i Silkeborg.

To speedbåde var søndag på vandet og sejlede ifølge den 56-årige mand for hurtigt. Det kommenterede han og filmede angiveligt også den båd, hvori den 20-årige mand befandt sig. Det fik den 20-årige til at opsøge båden med den 56-årige mand og hans hustru. Den 56-årige stak dog af, da den 20-årige ville om bord. Ifølge den 20-årige mand måtte han klamre sig til rælingen, mens båden sejlede. Den 20-årige har også forklaret, at han blev slået i hovedet af den 56-årige, mens han hang i rælingen.

Da den 20-årige slap rælingen blev han samlet op af den ene af de to speedbåde, som i høj fart satte efter ægteparret. Den 20-årige sprang ombord på ægteparrets både i Svejbæk-snævningen, hvor den 56-årige har oplyst, at han fik slag og spark. Den 20-årige vil dog kun erkende, at han skubbede hårdt til den 56-årige mand.

- Vi har stadig en række vidner i sagen, som vi skal have afhørt. Også den 56-åriges hustru. Så vi har nok at arbejde med i den sag, konstaterer politikommissær John Toft.