SIF lejer tidligere Tottenham-spiller

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF henter slovakisk midtbanespiller i AaB

FODBOLD Silkeborg IF har fredag lejet 23-årige Filip Lesniak i AaB, og den slovakiske midtbanespiller deltager i dagens træning på Jysk Park.

- Filip Lesniak passer godt ind i SIF i forhold til kompetencer og den øvrige trup. Vi har tidligere set ham spille på et højt niveau i Superligaen og tror på, at vi kan få dette at se igen i SIF-trøjen. Vi har indtryk af, at vi får en dedikeret og motiveret spiller, siger SIFs sportschef, Jesper Stüker.

Den nye SIF-spiller er klar til at trække i arbejdstøjet med det samme.

- Jeg kommer for at arbejde meget hårdt. Jeg vil gøre alt for at være med til at opfylde holdets målsætning, fortæller Lesniak, der har et flot cv.

Tidligere i karrieren har den slovakiske midtbanespiller optrådt for Tottenham Hotspur, hvor han tilbage i 2017 fik en enkelt kamp i Premier League.

Efterfølgende er det blevet til et mislykket ophold i AaB, hvor midtbanespilleren dog er noteret for 39 superligakampe. I sidste sæson blev det kun til otte optrædener, og derfor ser slovakken frem til at få genstartet karrieren i SIF.

- Det betyder meget for mig, at Silkeborg tror på mig, og jeg vil gøre alt for at betale den tillid tilbage, lyder det fra 23-årige Filip Lesniak, der får nummer 23 på ryggen.

Lejeaftalen løber frem til 30. juni 2020, hvor den slovakiske midtbanespiller har kontraktudløb i AaB.