Husk: Nu bliver Sejsvej spærret i to uger

TEKST OG FOTO: AF Jesper Rosenquist 

Mandag morgen 15. juli bliver Sejsvej spærret for alt trafik i to uger på grund af arbejdet med Nordskovvej, og togtrafikken bliver indstillet

SILKEBORG Hvis du plejer at færdes mellem Sejs-Svejbæk og Silkeborg på Sejsvej i enten bil, bus, på cykel eller gåben, så skal du finde andre veje fra mandag 15. juli til og med søndag 28. juli.

Her bliver Sejsvej nemlig afspærret ved de to viadukter i Silkeborg på grund af arbejdet med Nordskovvej.

Her går man 15. juli i gang med at lave de indledende arbejder til at kunne etablere den nye vejbro over Remstrup Å.

- Det betyder også, at alt togtrafik bliver indstillet i samme periode fra Silkeborg mod Aarhus. I stedet vil Arriva indsætte togbusser mellem Silkeborg og Ry, fortæller ingeniør i kommunens vej- og trafikafdeling, Jens Adamsen.

Bybus nr. 7 til Sejs-Svejbæk vil også blive berørt. Den skal i stedet ud på en omvej til og fra Sejs-Svejbæk via Århusvej, Silkeborgmotorvejen og Borgdalsvej.

Arriva og Midttrafik henviser til deres hjemmesider for nærmere information.

Bilister via Borgdalsvej
Kommunen henviser til, at bilister skal benytte Borgdalsvej i stedet for at komme til og fra Sejs-Svejbæk.

Cyklister og fodgængere kan benytte skovvejene med indgang ved jernbanetunnellen over for Indelukkets Kiosk og Motorbådsklubben på den modsatte side af åen.

Projektleder hos M.J. Ericsson, Jesper Nielsen, håber, at det bliver første og sidste gang, at Sejsvej skal spærres under byggeriet af Nordskovvej.

- Men jeg ved endnu ikke med sikkerhed, om vi kan undgå at spærre vejen igen på et senere tidspunkt, fortæller han.