Ny SIF-spiller lynede igen

Mathias Hove Andersen 

Nicolai Vallys scorede for SIF-reserverne, da Mikkel Vendelbo og Skive IK gæstede Jysk Park

FODBOLD 22-årige Nicolai Vallys kom på måltavlen, da Silkeborg IFs reserver mandag eftermiddag spillede 1-1 med Skive IK på Jysk Park.

Gæsterne havde ellers taget føringen i det 37. minut, hvor Sebastian Denius åbnede scoringen i træningskampen. Den tidligere Kjellerup-profil fuldendte en flot solotur fra midtercirklen til målfeltet, hvor han fik bolden med forbi to SIF-spillere, inden han sendte kuglen i nettet uden chance for U19-keeper Magnus Dalsgaard.

Skive-føringen var intakt frem til det 81. minut, hvor Nicolai Vallys kom først på et fladt indlæg i feltet og udlignede til slutresultatet 1-1.

Kantspilleren skiftede fra FC Roskilde til SIF inden sæsonen. Han lynede også i sin allerførste optræden i den røde trøje, da han scorede i testsejren på 3-0 over Vendsyssel FF. Søndag debuterede han i Superligaen som indskifter i 3-0-nederlaget på Brøndby Stadion.

Gæsterne, der rykkede op i 1. division i sidste sæson, havde Mikkel Vendelbo med fra start. Den tidligere SIF-spiller skiftede til Skive på en fri transfer efter oprykningen til Superligaen, da SIF-ledelsen ikke ønskede at forlænge hans kontrakt.