Hede Rytmer inviterer 500 til gratis fodboldkamp på søndag

Søren Nielsen 

Foreningen bag Hede Rytmer har købt 500 billetter til Superligakampen mellem SIF og Horsens på søndag

SILKEBORG Silkeborg IF er tilbage i fodboldens Superliga, og det fortjener maksimal opbakning.

Derfor har foreningen bag Hede Rytmer i Silkeborg købt 500 billetter til søndagens opgør på Jysk Park. Billetterne skal uddeles gratis.

- Det er sæsonens første hjemmekamp, og det er en ekstremt vigtig kamp, fordi Horsens forventes at være et af de hold, som SIF kommer til at kæmpe imod, for at undgå de kedelige pladser i bunden af tabellen, når sæsonen er slut. Derfor er støtten vigtig, siger festivalchef Oliver Zähringer til Midtjyllands Avis.

Netop fordi landet er inde i en stor ferieuge, så giver det god mening at forære billetterne væk, mener Oliver Zähringer.

- Det betyder måske, at nogle af dem, som normalt ikke kommer på stadion, får lyst til at prøve. Det håber jeg, siger Zähringer.

Der uddeles to billetter per person. 350 af billetterne formidles ved hjælp af en rabatkode, som er sendt rundt til modtagere af foreningens nyhedsbrev og facebook-opslag.

De resterende billetter placeres hos Mr. Silkeborg, spisestedet Simpel Osteria og Villa Natklub, hvor de kan hentes fra fredag eftermiddag.

Alle billetter uddeles efter først til mølle princippet.

Oliver Zähringer lægger ikke skjul på, at initiativet skyldes, at der er penge på kistebunden efter årets udgave af Hede Rytmer.

- Vi havde et godt år, og det ligger i vores dna, at vi gerne vil støtte kultur og events i Silkeborg. Derfor vil vi gerne være med her, siger Zähringer, som dog endnu ikke er klar til at sætte ord på det endelige resultat for Hede Rytmer 2019. Det sker først efter sommerferien.