Anmeldelse: Mand frarøvet mobiltelefon og slået i hovedet

Benedikte Storgaard Clausen 

Politiet har anholdt en 43-årig mand fra Silkeborg efter en batalje mellem to mænd søndag formiddag

SILKEBORG Søndag formiddag blev politiet kaldt til Sydbyen i Silkeborg i området omkring Baggesensvej/Lyngbygade.

Klokken 11.09 modtog de en anmeldelse om, at en 47-årig mand fra Silkeborg var blevet røvet på gaden, hvor han blev slået i hovedet og nu manglede sin mobiltelefon. Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen.

Patruljevogne kørte til stedet og kom hurtigt på sporet af gerningsmanden.

- Efter lidt tid fanger vi gerningsmanden, så det er meget positivt, siger vagtchefen om den 43-årige mand fra Silkeborg, der nu er anholdt.

- Men efterfølgende som vi graver i sagen - og det er vi endnu ikke færdige med - så lader det til, at det nok ikke er et røveri alligevel, men at de to kender hinanden, og at der har været en batalje imellem dem. Nu er vi ved at udrede endeligt, hvad der er foregået, siger Carsten Henriksen, der oplyser, at de to mænd var berusede under hændelsen.