Politiet skønnede at drengen var strækt påvirket af alkohol og muligvis stoffer.

Kammerat fandt to venner livløse i sin lejlighed

Benedikte Storgaard Clausen 

De to unge mænd, der nu er døde, søgte hen mod kammeraterens lejlighed lørdag morgen efter en bytur natten til lørdag

SILKEBORG To unge mænd fra Silkeborg blev lørdag aften fundet livløse af deres 21-årige kammerat i sidstnævntes lejlighed i Silkeborg.

De to unge mænd på henholdsvis 19 og 20 år er formentlig døde af en overdosis af midlet Doltard, men det er stadig kun formodninger fra politiets side, idet der fortsat ikke har været retslægeligt ligsyn.

De to unge mænd havde været i byen natten til lørdag, og efter byturen søgte de hjem til deres kammerat, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen.

- De spurgte, om de måtte sove hos ham. Han lukkede dem ind om morgenen (lørdag morgen, red.), hvor han anviste dem et værelse. Her sov de så, siger Carsten Henriksen til Midtjyllands Avis.

De to unge mænd sov angiveligt hele lørdag inde på værelset, og henad lørdag aften ville kammeraten tjekke til de to unge mænd. Her mødte han synet af sine livløse kammerater, oplyser vagtchefen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 22.11. De to unge mænd blev erklæret døde, da ambulancen nåede frem. Begge mænd er fra Silkeborg, og deres pårørende er underrettet.

- Nu bliver der afholdt retslægeligt ligsyn og muligvis obduktion. Man skal ind og analysere på, hvad der er i blodet, så vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige med sikkerhed, hvad det er, de er døde af. Det må afvente en rapport, siger politiets vagtchef Carsten Henriksen.

Han oplyser, at der formentligt bliver ligsyn i morgen i Aarhus.