Ny SIF-angriber med to mål i testsejr

Mathias Hove Andersen 

Emil Holten var på pletten to gange, da Silkeborg IF besejrede Sønderjyske

FODBOLD Efter søndagens smertelige 0-3-nederlag til AC Horsens i Superligaen fik Silkeborg IF en tiltrængt succesoplevelse mandag eftermiddag, hvor reserverne besejrede Sønderjyske i Haderslev.

Træningskampen sluttede 1-3, og det var angriberne, der viste vejen i SIF-sejren. Scoringen blev åbnet af Oliver Haurits, der kom først på et fladt indlæg fra Nicolai Vallys og sendte gæsterne i front.

Umiddelbart efter fordoblede Emil Holten føringen, da han udbyggede til 0-2 med et fladt spark fra kanten af feltet.

På det tidspunkt var der endnu ikke spillet 10 minutter, men efterfølgende fandt værterne fodfæste, og kort inde i anden halvleg reducerede Sønderjyske til 1-2, da Peter Christiansen headede bolden i nettet.

SIF-reserverne lod sig dog ikke ryste, og Emil Holten lukkede opgøret med sin anden scoring, der blev sendt i kassen efter flot forarbejde af Rasmus Carstensen, der dirkede den sønderjyske defensiv op med en flot solotur i venstresiden.