Schwartz efter nedtur: Horsens var klart bedre

Michael Helligsø 

SIF har fået en skidt start på livet i Superligaen

FODBOLD Nul point og en målscore på 0-6. Det er de triste tal for Silkeborg IF efter de første to runder af Superligaen.

Søndag tabte oprykkerne med en 0-3 på hjemmebane til AC Horsens efter en elendig præstation, der lover alt andet end godt for resten af sæsonen. For AC Horsens er også tippet til at blive en af nedrykkerne i Superligaen, hvor tre hold rykker ud.

Sidste sæsons topscorer Ronnie Schwartz er skuffet over SIFs gensyn med landets bedste række.

- Det er ikke på nogen som helst måde, den start vi har drømt om. Det skal jeg være den bedste første til at indrømme. Brøndby var klart bedre, og det var Horsens også denne gang, siger »Plaffeministeren.

Han havde også selv endnu en svær kamp mod Horsens, der holdt SIF væk fra de helt store chancer.

- Horsens kom med en meget større power og pondus end os. De har selvfølgelig også nogle fysisk større spillere, men så skal vi bare blive bedre til det, vi burde være gode til. Vi skal spille fodbold, og det formåede vi ikke 100 procent, mener Ronnie Schwartz.

Allerede i det fjerde minut kom AC Horsens foran, da Michael Lumb hamrede bolden i hjørnet fra kanten af feltet, og resten af opgøret sad gæsterne tungt på spillet.

To mål af Nicolai Brock-Madsen efter 21 og 51 minutter lukkede opgøret, hvor SIF havde store problemer med at skabe chancer, mens gæsterne i flere tilfælde var tættere på at score yderligere.

3535 tilskuere overværede kampen på Jysk Park.