Vandrer på Hærvejen: Blev pludselig bidt af hund

KRAGELUND En 64-årig kvinde ringede tirsdag til politiet og fortalte, at hun var blevet bidt af en hund, da hun gik på Hærvejen ved Engesvangvej vest for Kragelund.

Kvinden fra København oplyste, at hun kl. 15.30 passerede en kvinde og en mand, som gik med en stor, gylden-brun bred hund med et bredt hoved i snor. Hunden bed vandreren i højre arm, da de passerede hinanden.

Da kvinden påtalte det overfor manden, afviste han at hunden havde bidt. Den havde blot »markeret«, havde manden sagt samtidig med, at han tog fat i vandrerens arm.

Kvinden var noget mærket af episoden og fik ikke parrets navn og adresse, og derfor efterlyser politiet nu hundeejerne. De beskrives begge som værende cirka 30 år og omkring 180 centimeter høje. Manden var spinkel med lys hudfarve og havde langt, sort hår i hestehale og gik med bar overkrop, som muligvis var delvist dækket af en vest med kæder i. Kvinden var almindelig af bygning. Hun havde lys hudfarve og langt, sort hår. Hun var klædt i en lyserød kjole.

Politiet mener, at sagen var en overtrædelse af hundeloven.