Nyt nederlag: SIF sendt til tælling på 45 minutter

Mathias Hove Andersen 

Silkeborg IF tabte for tredje gang i træk. AaB gjorde kort proces og scorede tre gange inden pausen

FODBOLD SIF har fået en hård start på tilværelsen i landets bedste række, og mandag aften måtte holdet se sig slået med 3-1 af AaB på Aalborg Portland Park.

5885 tilskuere overværede den ventede AaB-sejr, som blev grundlagt med tre scoringer i første halvleg.

Efter en forholdsvis jævnbyrdig indledning var heldet med hjemmeholdet i det 21. minut, hvor Tom van Weert åbnede scoringen efter et mistimet hovedstød. AaB-angriberen ramte bolden med skulderen, men den gik alligevel over en sagesløs Oscar Hedvall og passerede målstregen.

I det 39. minut fordoblede Tom van Weert så føringen, da Svenn Crone tabte et skridt i en direkte duel. Angriberen fik frit løb mod mål og vippede bolden over Oscar Hedvall til 2-0.

To minutter senere blev det sidste søm slået i SIF-kisten, da Kasper Kusk fandt Mikkel Kaufmann i en kontra. AaB-spilleren sendte sikkert bolden ind i det lange hjørne, og så var kampen reelt afgjort.

I anden halvleg fik SIF lukket ned og afværgede dermed en total ydmygelse. Samtidig fik gæsterne scoret sæsonens første mål i det 78. minut, hvor en hjørnesparksbold havnede på bagstolpen ved Ronnie Schwartz, der plaffede kuglen i kassen.

Scoringen kunne dog ikke forhindre det tredje nederlag i streg, og SIFs oprykkere er fortsat sidst i Superligaen - uden point.