SIF henter gratis hollænder

Mathias Hove Andersen 

25-årige Milan Massop har skrevet under på en treårig kontrakt med Silkeborg IF

FODBOLD Den 25-årige forsvarsspiller Milan Massop er ny mand i Silkeborg IF, hvor hollænderen har skrevet under på en treårig kontrakt.

Mandag afviste sportschef Jesper Stüker ellers, at Milan Massop var til lægetjek i klubben, men nu er den nye mand blevet præsenteret i SIF.

Milan Massop skifter transferfrit fra den belgiske klub Waasland Beveren. Forsvarsspilleren, der både kan spille centralt og på venstre back, kommer med erfaring fra seks sæsoner i hollandsk fodbold for De Graafschap, FC Eindhoven og Excelsior samt den seneste sæson i Belgien hos Waasland Beveren.

- Jeg er sikker på, at jeg kan blive lykkelig her. Danmark og Holland er lande, der minder om hinanden, og det tiltaler mig. Mit kendskab til fodbold i den bedste række i Danmark er ikke så stort, men jeg har set nogle Europa Cup-kampe, og dér var niveauet ret godt, siger Milan Massop, der træner med SIF-truppen fra onsdag.

- Jeg ved at Silkeborg IF har et ungt hold med meget talent. Jeg har spillet mange kampe i Holland og Belgien, så jeg kommer med erfaring og min måde at spille på. Samtidig får jeg energi af talentfulde spillere. Jeg håber at mine holdkammerater kan lære noget af mig, og at jeg kan lære noget af dem, siger Milan Massop, der har spillet sammen med den tidligere SIFer Tobias Salquist i Waasland Beveren og fra ham har hørt meget godt om både klubben og byen.

- Og alt han har fortalt mig, blev bekræftet, da jeg besøgte Silkeborg for et par dage siden. Det er en dejlig by, og det er gode mennesker, jeg har mødt i klubben. Faciliteterne taler for sig selv. Dem finder man ikke bedre, siger Milan Massop.

SIFs sportschef er selvsagt tilfreds med at have tilknyttet en erfaren spiller til truppen.

- Milan Massop kan både spille stopper og venstre back og har vist højt niveau på begge positioner. Men mest af alt har Milan noget lederskab og erfaring, som vi har ledt efter i sammenhæng med, at vi har en trup, og ofte start-11, med en hel del talentfulde, men endnu i superligasammenhæng uerfarne spillere. Det er vores forventning, at Milan i den sammenhæng kan give et stort bidrag til helheden, siger Jesper Stüker.