Surt show: SIF straffet af kynisk Hobro-hold

Michael Helligsø 

Trods klar fremgang tabte SIF for fjerde kamp i træk i Superligaen

FODBOLD Silkeborg IFs skrækkelige start på tilværelsen i Superligaen fortsætter.

Fredag aften tabte oprykkerne for fjerde gang ud af fire mulige, da hjemmekampen mod Hobro endte med et bittert 2-3-nederlag.

I forhold til de første tre runder var der ellers klar fremgang at spore hos SIF-mandskabet, men igen blev holdet straffet hårdt af modstanderne.

Et aggressivt hjemmehold kom ellers glimrende fra land, og Ronnie Schwartz havde to chancer, der burde have givet mål.

I stedet kom Hobro stik imod spil og chancer foran efter et langt indkast, der endte ved den høje midtstopper Rasmus Minor Petersen, som nemt kunne score.

Kort før pausen fik SIF så ny tro på tingene, da Anders Hagelskjær udnyttede et godt oplæg fra Mads Emil Madsen, men midt i anden halvleg kom Hobro igen i front.

Denne gang efter en stor fejl af SIF-keeper Oscar Hedvall, der kiksede et indreb efter et hjørne, og så kunne Rasmus Minor Petersen score for anden gang.

Blot fem minutter senere kom udeholdet på 1-3. Valance Nambishi begik straffespark, og den store mulighed udnyttede Pål Alexander Kirkevold sikkert.

Kort før tid reducerede SIF-backen Svenn Crone på et afrettet skud, men trods en stor chance til Anders Hagelskjær i slutfasen blev det ikke til mere for hjemmeholdet.

3468 tilskuere overværede den medrivende kamp på Jysk Park.