Tech-aften på biblioteket

SILKEBORG Torsdag den 8. august kl. 19 indbyder Silkeborg Bibliotek igen til en teknologi-aften.

»Torsdags Tech«-arrangementerne er et gratis tilbud til alle, som er nysgerrige på ny teknologi og gerne vil lære noget nyt. Det finder sted den første torsdag i hver måned. Deltagerne skal sammen skabe, lege, nørde, kode, udveksle erfaringer og hjælpe hinanden med at løse forskellige tekniske udfordringer.

Torsdags Tech er et samarbejde imellem Silkeborg Bibliotekerne og Fab Lab Silkeborg, og arrangementerne foregår i Fab Labs værksted i Campushuset eller i Makerspace i biblioteket, hvor man bl.a. har mulighed for at arbejde med Microbits, kodning, 3D print, vinylskærer, cnc-fræser, lasercutter og meget mere. Det vil også være muligt at arbejde med 3D-tegning i virtuel reality eller benytte lyd- og filmstudie i biblioteket.

Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage - alle er velkomne.