BSV-talenter vandt VM-bronze

Mathias Hove Andersen 

Danmark hentede en klar sejr over Portugal i søndagens bronzekamp

HÅNDBOLD De danske U19-drenge satte et fint punktum for VM-deltagelsen i Nordmakedonien, da holdet søndag besejrede Portugal med 35-27 i bronzekampen efter en pauseføring på 15-11.

Med på holdet var BSV-trioen Oliver Larsen, Sasser Sonn og Sebastian Skøtt, der alle har været tilknyttet ungdomsarbejdet i Silkeborg-Voel.

Det samme har Emil Jessen, der scorede otte gange i bronzekampen. Bagspilleren skiftede BSV ud med Århus Håndbold efter sidste sæson.

- Det var dejligt for drengene med en oprejsning ovenpå den store skuffelse i går. Det er svært at være utilfreds med en bronzemedalje siger U19-landstræner Simon Sørensen til dhf.dk med henvisning til semifinalenederlaget på 23-31 mod Tyskland.

- Kampen i dag viser også, at vi har en bred gruppe, hvor mange spillere igen leverer på et højt niveau. Det har været en fornøjelse, når jeg gang på gang har set nogle fokuserede spillere hernede, der i øvrigt har været omgivet af et super team af ledere. Vi optjente nogle gode lærepenge i går mod tyskerne, som vi nu skal hjem og have omsat til hårdt arbejde. Nu ved vi, hvad der skal til – og vi glæder os til at arbejde videre, lyder det fra Simon Sørensen.