Ny plademsse på vej: Shubidua og Sex Pistols i Lunden

For 22. gang mødes vinyl-entusiaster og andre med hang til gamle LP plader til plademesse i Silkeborg

SILKEBORG Søndag 1. september bliver Lunden på Vestergade fyldt med vinylplader, når Bo Killerich og Mathias Heuberger for 22. gang arrangerer Silkeborg Plademesse

- Der er mange musikinteresserede i Midtjylland, og derfor er der ikke er mangel på opbakning og interesse for arrangementet, lyder det fra de to arrangører, der fortæller, at folk kommer fra nær og fjern for at kigge efter LP’er - og CD’er, som de ikke kan finde i de traditionelle musikforretninger eller på loppemarkeder.

En plademesse med hundredvis af LP’er og CD’er et godt sted, at lede efter det man mangler, eller ikke fik købt dengang det kom frem.

- Mange kigger også forbi, fordi de bare gerne vil gå på opdagelse i musikkens univers, for at se om de kan finde noget, som de aldrig har hørt før. Eller noget, der ikke bliver spillet i radioen til hverdag, eller bare fordi de gerne vil opleve stemningen og snakke med andre, som er interesseret i musik. Så uanset om man er fanatisk samler eller bare vildt med musik, så kan det godt betale sig at kigge forbi. Der er noget til enhver. Fra Shu-bi-dua over Sex Pistols til Røde Mor, lyder det fra de to arrangører.

Silkeborg Plademesse trækker i sagens natur også sælgere til. Også dem, der blot kommer med en plasticpose fyldt med LP’er som de enten er blevet trætte af og derfor skal have solgt eller bare vil bytte dem til noget nyt.

Så hvis folk rundt omkring ligger inde med nogle LP’er, som de er blevet trætte af, er de meget velkommen til at kigge forbi, lyder det fra arrangørerne.

Omkring 30 udstillere fra det meste af landet samt Tyskland, vil være på plads i Lunden, hvor der også vil være mulighed for at købe forfriskninger.

Plademessen åbner klokken 10 og der tages entré.

bruvik