Lars Larsens familie siger tak for støtten

Søren Nielsen 

Lars Larsens familie takker for støtten og fordobler samtidig det indsamlede beløb til Kræftens Bekæmpelse

SEJS-SVEJBÆK Den 19. august mistede Danmark en landskendt købmand, da Lars Larsen sov stille ind i sit hjem i Sejs-Svejbæk.

Såvel den nyhed som den efterfølgende bisættelse tiltrak i sidste uge en enorm medieopmærksomhed samt masser af kommentarer fra danskere over hele landet på sociale medier, breve og kommentarer i forbindelse med omtaler i medierne.

Lars Larsens familie har nu udsendt en pressemeddelelse, hvor man takker for støtten og opmærksomheden.

- Det har været rørende at opleve de mange positive kommentarer, og hvor stor en inspiration min far har været for mange mennesker. Derfor vil jeg både på egne vegne og på vegne af min mor, min søster og vores børn udtrykke vores taknemmelighed for alle de mange hilsner og blomster, vi har modtaget. Både fra familie, venner, forretningspartnere og alle dem, som ikke kendte min far personligt, men som alligevel har sendt en hilsen, siger Jacob Brunsborg, der er Lars Larsens søn, og som nu sidder i formandsstolen for Jysk.

Han sender samtidig en tak til de danske medier, der har udvist stort hensyn i forbindelse med den massive dækning af Lars Larsens bortgang og efterfølgende bisættelse.

- Der har været stor interesse for at fortælle om min fars bortgang, og hvad det har betydet. Ikke mindst i forbindelse med bisættelsen, hvor mange medier var til stede. Det skete i respekt for situationen og i respekt for, at vi som familie gerne ville bruge dagen på at være sammen og tage afsked med min far uden at skulle svare på en masse spørgsmål. Det er vi meget glade for, siger Jacob Brunsborg.