Sæsonens sidste guidede tur

SILKEBORG Silkeborg-Guiderne har haft endnu en rigtig travl sommer, og torsdag aften den 5. september afvikles deres sidste gratis guidede tur for i år. Det er en tur på Papirfabrikken.

Her bliver der mulighed for at høre om, hvordan Papirfabrikken blev til, om dens storhedstid og hvilken rolle området spiller i byen i dag. Der bliver også tid til et kig på det store Papirtårn, der er under opførelse på området. Turen starter foran Museum Silkeborg.

Silkeborg-Guiderne har i forhold til sidste år haft en stigning i bestilte ture. Marianne Mulvad fra guiderne fortæller, at det ikke mindst er familier og vennegrupper, der er blevet opmærksom på muligheden for at bruge guiderne til en lille byvandring eller på en tur med Hjejle-bådene. Men også foreninger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner bruger guiderne flittigt.

De åbne sommerture er stadigvæk en stor succes. Denne sommer har der på nogle ture været op til 60 deltagere.