Afsløring: Svensk stjerne på vej til Bjerringbro-Silkeborg

Peter A. Sørensen 

Midtjyllands Avis erfarer, at det lokale håndboldflagskib henter svensk stjernekeeper til klubben i kulissen

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg arbejder allerede på at få styr på næste sæsons trup, og ifølge Midtjyllands Avis’ oplysninger er den stærke keeper Johan Sjöstrand på vej til Søhøjlandet.

Han står i den tyske Bundesliga for Melsungen, men har også været i THW Kiel og Barcelona, og det vil derfor være lidt af et scoop.

Ifølge avisens oplysninger er klubben klar til at offentliggøre en profil mandag. Direktør Jesper Schou har ingen kommentarer til navne, men han slår fast, at Bjerringbro-Silkeborg har store planer om fortsat at være med i toppen af dansk håndbold.

- Vi skal have skabt et hold, der fortsat skal jagte nye finaler og gerne nogle pokaler til skabet. Vi er meget tilfredse med resultaterne de sidste fem år, hvor vi har været i semifinalerne hvert år og fået medaljer i de fire af dem. Men sulten efter igen at løfte en pokal er meget stor, siger Jesper Schou.