Silkeborg er i top hos erhvervslivet

Bjarne Gregersen 

Silkeborg Kommune er højdespringer i Dansk Industri’s årlige erhvervsklima-undersøgelse. Kommunen har endda landets bedste image hos erhvervslivet

SILKEBORG Silkeborg stormer frem i Dansk Industri’s årlige undersøgelse om kommunernes erhvervsklima. I den netop offentliggjorte undersøgelse for 2019 er Slkeborg placeret på en plads som nummer 8 ud af landets 98 kommuner. Og det er et tigerspring i forhold til 2018, hvor Silkeborg Kommune var placeret som nummer 34.

Tilmed ryger Silkeborg helt til tops, når det gælder kommunens omdømme. For her betyder det lokale erhvervslivs vurdering sammenholdt med stor tilflytning af nye borgere samt et stort antal nystartede virksomheder, at Silkeborg indtager 1. pladsen blandt landets kommuner, når det gælder kommunens image som et sted, man gerne vil flytte til både som borger og som virksomhed.