Jysk indvier nyt lager på Lars Larsens egen vej

BRABRAND Torsdag den 12. september var en vigtig dag for både Jysk og Bulgarien, da det var dagen for den officielle indvielse af Jysks nye distributionscenter i Bozhurishte udenfor Sofia.

Blandt gæsterne var Bulgariens premierminister, Boyko Borisov, økonominister Emil Kranikolov og den danske ambassadør i Bulgarien, Søren Jacobsen.

- Der er en vigtig dag for Jysk, og jeg håber, at I også betragter det som en vigtig dag for Bozhurishte og Sofia. Måske endda for hele Bulgarien. Jeg er glad for, at premierminister Boyko Borisov sammen med en række andre repræsentanter for den bulgarske regering har valgt at være med her i dag til at fejre indvielsen, sagde adm. direktør, Jan Bøgh, blandt andet i sin tale.

Efter talerne havde gæsterne selv mulighed for at gå på opdagelse i det mest moderne og automatiserede distributionscenter i regionen og høre mere om Jysks planer for fremtiden.

Distributionscentret i Bozhurishte er Jysks ottende distributionscenter i Europa, og det forsyner i begyndelsen næsten 80 JYSK-butikker i Bulgarien, Grækenland og Serbien. Der er 200 arbejdspladser tilknyttet centret.

Investeringen er på 107 millioner Euro. Det er den største investering foretaget af en dansk virksomhed i Bulgarien. Det indbragte i 2018 Jysk prisen som »Investor of the Year« i Bulgarien.