Debat på avisen: Mød SIF-ledelsen i øjenhøjde

Hans Krabbe 

Direktøren, sportschefen og cheftræneren stiller op til debat med tilhængerne ved læserarrangement på Midtjyllands Avis

FODBOLD Vi skal være fair og understrege, at arrangementet var aftalt, før Silkeborg IF i aftes mødte OB på Jysk Park og tabte med klare 0-3.

Men set i lyset af begivenhederne mandag aften har læserarrangementet onsdag 25. september i bladhuset på Papirfabrikken, hvor SIF’s direktør Kent Madsen, klubbens cheftræner Kent Nielsen og sportschefen Jesper Stüker stiller op til debat med tilhængerne, bestemt ikke mistet aktualitet.

- På sportsredaktionen oplever vi konstant, hvor store følelser, der er forbundet med SIF. Ikke mindst i det netop overståede transfervindue, hvor der både blandt tilhængerne og blandt dem, der lever af at beskrive fodbolden, var massiv fokus på udviklingen i SIF.

- Mange forstod ikke, hvorfor klubben ikke bare brugte millioner på forstærkninger fra de penge, der kom ind fra salgene af Robert Skov og Kasper Dolberg. Nu får folk mulighed for at spørge klubbens ledelse direkte og få direkte forklaringer, siger Peter A. Sørensen, sportsredaktør på Midtjyllands Avis og medarrangør af debataftenen.

SIF påvirker humøret
Silkeborg IFs ve og vel angår mange i Søhøjlandet. Klubbens præstationer er den måske stærkeste indikator af, hvorvidt folk i området vågner med smil på læben eller mundvigene trukket nedad.

Sådan er det, når en institution og klub fylder så meget i landskabet som 102-årige SIF gør. Og sådan må det være, når vi som fodboldtilhængere har en passion og en favoritklub.

Vi flyver højt og har overskud, når der rykkes op, mens vi dykker lavt og føler os nærmest personlig ramt, når klubben har det svært.

Mulighed for at spørge
SIF har aktuelt sine ting at se til i bunden af Superligaen, og hvordan den situation skal forbedres, kommer formentlig til at fylde en del.

Men aftenen rummer også mulighed for at kigge frem og få ledelsens bud på, hvor SIF er om fem og 10 år. Og ikke mindst hvordan status er på den salgsproces, der nu har været i gang siden midt på foråret.

Aftenens første del består af oplæg fra ledelsen. Derefter står den på kaffe og kage, hvorefter debatten gives fri i den sidste times tid.

Har du spørgsmål til ledelsen, er du velkommen til at sende dem skriftligt til Peter A. Sørensen på mail: [email protected]

Men der bliver naturligvis også mulighed for at stille direkte spørgsmål på aftenen.