SIF blev spillet ud af brættet

Peter A. Sørensen 

SIF tabte klart til stærkt OB-hold

FODBOLD SIFs dårlige start i Superligaen fortsætter, og mandagens opgør mod et fysisk stærkt OB-hold blev en hård oplevelse - især i første halvleg. Gæsterne vandt opgøret 3-0.

OBerne satte sig tungt på kampen fra start, og de unge SIFere kunne slet ikke finde deres ben at stå mod fynboerne. Gæsterne kom også foran efter 15 minutter, da Oliver Lund rev Anders Hagelksjær ned i feltet i en duel og efterfølgende headede bolden i nettet. Det lignede et frispark.

Efter en halv time begik Valance Nambishi så frispark på Bashkim Kadrii på kanten af feltet, og Kadrii sendte efterfølgende selv bolden i nettet med et flot spark.

Gæsterne havde flere andre store tilbud, og første halvleg blev i det hele taget en af de dårligste oplevelser på Jysk Park længe - i hvert fald set med SIF-briller. Der var klasseforskel.

Hjemmeholdet kom imidlertid langt bedre ud til anden halvleg, og med lidt held var der kommet spænding. I stedet tog OB over igen, og gæsternes Bashkim Kadrii lukkede og slukkede, da han sendte et mønster-kontraangreb i nettet efter 76 minutter.