Vi finder flere stole frem: Massiv interesse for møde med SIF-ledelse

Michael Helligsø 

Midtjyllands Avis udvider antallet af pladser til stort arrangement på onsdag med Kent Madsen og co.

FODBOLD Interessen for at høre og stille spørgsmål til Silkeborg IFs direktør Kent Madsen, cheftræner Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker er massiv.

I første omgang udbød avisen 70 billetter til arrangementet, der løber af stablen på onsdag den 25. september klokken 19.00, men de blev revet væk på få timer.

Derfor er arrangementet flyttet til et andet lokale på avisen, så det mulige deltagerantal er fordoblet. For at komme med til mødet kræver det blot tilmelding til avisen på: [email protected] Arrangementet er gratis.

- Vi er utrolig glade for den store interesse og meget glade for, at SIF-ledelsen stiller op. Det er en unik mulighed for at debattere områdets store fodboldklub, siger sportsredaktør Peter A. Sørensen.

Samtidig er der sendt en stribe spørgsmål til sportsredaktøren, så spørgelysten er stor.

- Jeg vil godt understrege, at vi gerne vil have, at folk selv stiller spørgsmål på dagen. Det er vigtigt, at der også kommer den form for dialog. Vi har samtidig åbnet for, at man kan indsende spørgsmål, hvis man ikke selv kan møde op, eller hvis man ikke selv har lyst til at stille dem. Det er der mange, som har gjort, og der er mange konstruktive spørgsmål imellem, siger Peter A. Sørensen.

Arrangementet har nu plads til cirka 140 deltagere. Når det tal er nået, vil der derefter blive lukket for flere tilmeldinger.

- Vi flytter lidt rundt på møblerne for at få plads til så mange, så deltagerne må bære over med, at det kommer til at rode lidt rundt i hjørnerne, lyder det med et smil fra Peter A. Sørensen.