Børn antastet af fremmed mand

SILKEBORG Politiet har den seneste tid fået anmeldelse om to hændelser, hvor mænd har antastet fremmede børn.

Onsdag eftermiddag ledte politifolk efter en mand, som kort før klokken 16 henvendte sig til 11-årig dreng tæt ved Lokalbrugsen på Spættevej. Ifølge faderen til drengen spurgte den fremmede mand drengen, om han ville med ud at køre i hans bil. Det afviste drengen, som løb hjem, mens den fremmede mand kortvarigt kørte efter den 11-årige.

Bilisten kørte i en blå bil med skrift på siden. Han skulle være høj, omkring 190 centimeter høj, have skæg og være almindelig af bygning.

Sagen blev anmeldt til politiet, som i sidste uge modtog en lignende anmeldelse. 12. september blev en 15-årig pige antastet af en fremmed mand på Julsøvej i Sejs-Svejbæk. Pigen stod ved busstoppestedet ud for Julsøvej 122 sammen med to mindre børn.

Den ukendte mand, som kørte i en grå-hvid varebil, holdt ind til siden og tilbød børnene et lift. Han ville køre dem lige derhen, de måtte ønske, har pigens mor fortalt politiet. Det afviste den 15-årige og så der skete ikke yderligere.