Topscorer sender KFUM mod toppen

Mathias Hove Andersen 

Thomas Dalgaard blev dobbelt målscorer, da Silkeborg KFUM avancerede til andenpladsen

FODBOLD Fredag aften spillede Silkeborg KFUM sig op på andenpladsen i danmarksseriens pulje fire med en 3-2-sejr over Nørresundby FB.

Triumfen på Jysk Park blev en realitet efter en stærk første halvleg, hvor værterne bragte sig foran med 3-0.

De to første mål blev sat ind af topscorer Thomas Dalgaard, der åbnede ballet i det 25. minut, og ni minutter senere var den 35-årige angriber på pletten igen. Umiddelbart efter slog Nicolai Johansen til, og ved pausen havde KFUMerne etableret en komfortabel føring.

Få minutter inde i anden halvleg fik gæsterne dog en ny livline, da Kasper Knudsen reducerede til 3-1. I slutfasen opstod der fornyet spænding, da Victor Rafael scorede gæsternes andet mål, men Silkeborg KFUM stod distancen og vandt opgøret med 3-2.

Sejren betyder, at KFUM avancerer til andenpladsen, hvor holdet har 15 point efter otte kampe. Der er et enkelt point op til førende Holstebro, der dog har en kamp i hånden, hvilket også er tilfældet for hovedparten af de øvrige hold i puljen.

Naboerne fra Kjellerup IF møder lørdag Aarhus Fremad på udebane.