Hjortshøjs plan B

STANDUP Lars Hjortshøj er på turné med nyt one-man show og det var meningen, at showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer. Men det lykkedes ikke helt. Så Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

For hvem kan løse verdens problemer, hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslutninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen.

Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn – og hvor mange køn findes der egentlig i 2018? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting?

»Plan B«, som torsdag 26. september kan opleves i Kedelhuset, handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.