Fløjspiller reddede et point til Bjerringbro-Silkeborg

Peter A. Sørensen 

August Pedersen udlignede få sekunder før tid, og så fik Bjerringbro-Silkeborg uafgjort mod TTH Holstebro

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg var på randen af et nederlag mod TTH Holstebro, men i de sidste sekunder udlignede fløjspiller August Pedersen til 29-29, og så blev det til pointdeling i Jysk Arena.

Det skete i en uhyre jævnbyrdig kamp.

Som ventet blev det også en hæsblæsende start i Jysk Arena. Måltavlen viste hurtigt 1-3, BSHerne kom imidlertid igen og førte 7-3, men kort efter stod der 9-9.

Det gav en tæt afslutning på første halvleg, hvor hjemmeholdet konstant var et lille skridt foran anført at en godt skydende Nikolaj Markussen, men TTH svarede hver gang igen. På halvlegens sidste angreb formåede gæsterne også at komme i front, så der ved pausen stod 15-16.

I anden halvleg fortsatte jævnbyrdigheden, men nu med TTH et skridt foran. Begge hold brændte imidlertid store tilbud, så efter syv minutter var det igen lige ved 19-19. Men gæsterne havde fat i den lange ende, og ved 21-24 begyndte de mørke skyer at trække op over BSHerne. Fejlene sneg sig ind, og det udnyttede gæsterne til scoringer.

Med syv minutter igen havde hjemmeholdet i undertal mulighed for at udligne, men Sebastian Skube kiksede. Kasper Larsen i BSH-målet diskede imidlertid op med flere store redninger, og så kunne Nikolaj Markussen udligne til 28-28 med fire minutter igen.

Med to minutter igen var der dramatik, da Jonathan Würtz ramte Nikolaj Markussen i hovedet og fik rødt kort, men BSHerne smed bolden væk, og så kunne gæsterne bringe sig i front med 28-29 med et halvt minut igen.

Det lignede et nederlag, men August Pedersen udlignede på kampens næstsidste skud til slutresultatet 29-29.