Nedtur: SIF satte føring over styr og tabte

Peter A. Sørensen 

Dårlig anden halvleg kostede dyrt for SIF, der ellers var i front mod Lyngby. Situationen er yderst kritisk i bunden af rækken

FODBOLD Silkeborg IF er ved at blive efterladt alene i bunden af Superligaen. Søndag tabte SIFerne nøglekampen mod den anden oprykker fra Lyngby Boldklub med 2-3, Det skete, efter SIFerne havde ført 2-1 ved pausen.

Første halvleg blev ganske underholdende, men det var gæsterne, der først fik gang i målscoringen. Efter 19 minutter hamrede Marcel Rømer bolden mod det lange hjørne, og SIF-keeper Rafael Romo fik hun en handske på, så bolden forsatte i netmaskerne.

SIFerne svarede igen kort efter. Tilbagevendte Jeppe Okkels gik solo gennem Lyngbys forsvar, og fra kanten af feltet hamrede han bolden fladt i nettet til 1-1.

Det tændte for alvor hjemmeholdet, der efter 24 minutter kom i front. Ronnie Schwartz sendte bolden fladt ind i feltet, hvor Emil Holten sendte bolden i kassen til 2-1.

Efterfølgende burde topscorer Ronnie Schwartz have øget den føring, da han i fri position ramte stolpen, men det blev ved 2-1 ved pausen.

I anden halvleg kom Lyngby bedst ud, og i et par situationer var gæsterne tæt på en udligning foran de 2452 tilskuere. Den kom så også efter 68 minutter. Dennis Flinta og Jeppe Gertsen gik op i den samme duel, og det efterlod Gustav Ølsted Marcussen helt fri midt for mål, og han sendte bolden yderligt i nettet.

Værre blev det for SIF, da Gustav Markussen i fri position kunne bringe gæsterne i front med et kvarter igen, og det blev slutresultatet.