Smag på en film i Them

THEM Kom og smag på en film.

Sådan lyder et tilbud fra Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus på torsdag den 26. september, hvor køkkenlederen har sammensat en lækker menu med inspiration fra kortfilmen »Annas dag«, som vises i medborgerhuset samme dag.

Inden spisningen vil kokken Dan Andersen og kulturformidler Sidse Tronhjem Lauritsen komme med et oplæg om maden og filmen. På bordene i caféen vil der under spisningen være lagt samtalekort, som giver anledning til nye perspektiver på moderne familieliv og livets udfordringer.

Filmen har Iben Hjejle i rollen som Anna - en enlig mor på 30 år, som bor i København med sin søn Emil. Hun skal til bryllup med sin eksmand og hans nye kæreste. Det bliver en sælsom dag, lyder det om Arni Olafur Asgeirssons kortfilm, der varer 26 minutter.

Menuen kalder Toftebjerg i aftenens anledning for »en lykkelig sammenbragt familie«.

- Vi samler fugl, skaldyr og lækre grøntsager i én ret, der stikker lidt af i forskellige retninger, men med hele verden som inspiration, lyder det fra kokken.