SIF forlænger med talent

Mathias Hove Andersen 

18-årige Rasmus Carstensen har sat sin signatur på en ny aftale med Silkeborg IF

FODBOLD Silkeborg IF har onsdag forlænget kontrakten med Rasmus Carstensen, så den løber frem til sommeren 2021.

Den oprindelige kontrakt stod til at udløbe ved årsskiftet, og sportschef Jesper Stüker glæder sig over den nye aftale.

- Rasmus har et potentiale, som han er godt i gang med at forløse. Vi tror på, at han kan blive en rigtig god spiller for SIF, siger Jesper Stüker, der roser SIF-talentet.

- Rasmus arbejder stenhårdt. Han har noget hårdhed i sit spil, som også er noget af det, der har drevet ham. Han er kommet sent i forløbet, så han har været vedholdende og har en stærk mentalitet. De ting, som han mangler i sit spil, har man en stærk tro på, at det nok skal komme, fordi han er parat til at gøre rigtig meget for at blive bedre, forklarer Jesper Stüker.

Som U13-spiller kom Rasmus Carstensen i 2012 til SIF fra samarbejdsklubben Virklund Boldklub, og nu er han endelig på en fuldstidskontrakt i SIF.

- Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille dreng at skrive en professionel kontrakt med Silkeborg IF, så jeg er sgu glad i dag, fortæller Carstensen, som er i gang med at vænne sig til en ny position på holdet.

SIF-talentet er således ved at blive omskolet til fra kantspiller til højreback.

- Jo flere pladser, som jeg kan dække, jo større chance er der for at spille. Så det er fint. Jeg vil spille, der hvor jeg kan, så jeg håber bare, at jeg kan vise mig frem, uddyber Rasmus Carstensen, der har spillet to superligakampe for SIF.