Cafémøde for pårørende i Bedre Psykiatri

SILKEBORG Hvordan passer du på dig selv som pårørende til en person med en personlighedsforstyrrelse?

Det spørgsmål kan man få nogle svar på, når Bedre Psykiatri, Silkeborg, holder møde med foredragsholder og psykoterapeut Hanne Kirkegaard tirsdag 1. oktober kl. 19 i Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5,Silkeborg.

Hun vil dele ud af sin faglige viden og kliniske erfaringer fra egen praksis om, hvordan du som pårørende bedst passer på dig selv og sætter grænser overfor navnlig mennesker med dissocial personlighedsforstyrrelse - også kaldet psykopati.I den første time af cafémødet vil Hanne Kirkegaard give et oplæg. Efter en pause er der efterfølgende en times tid med debat, spørgsmål og erfaringsudveksling.

Alle er velkomne. Der er ingen tilmelding, man kan blot møde op.