BSH-profil skifter til bundesligaklub

Peter A. Sørensen 

Johan Hansen forlader Bjerringbro-Silkeborg til sommer

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg siger til sommer farvel til den færøske fløjspiller Johan Hansen

JOHAN Hansen, der kom til Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2015, er solgt til en udenlandsk klub og stopper et år før, at hans kontrakt med klubben stod til udløb i juni 2021. Ifølge avisens oplysninger er det bundesligakluben TSV Hannover-Burgdorf , der henter ham.

- Jeg har nydt hvert et sekund, jeg har haft i Bjerringbro-Silkeborg. Det har været det helt rigtige for mig, lige fra jeg tog skridtet fra Skanderborg til Bjerringbro-Silkeborg, hvor der var styr på alting. Både klubben og træner-teamet var klar til at hjælpe mig fra dag 1, siger Johan Hansen.

FLøJSPILLEREN sætter stor pris på den velkomst han fik i Silkeborg, hvor både fans og sponsorer tog imod ham med åbne arme på gaden og i JYSK arena. Ifølge ham selv er det en langt mere moden håndboldspiller, der nu tager skridtet videre:

- Jeg kom fra Skanderborg som en ung spiller, der ikke havde prøvet ret meget, og jeg var klar til at lære en masse blandt andet af de mange ældre, rutinerede spillere, som var i Bjerringbro-Silkeborg allerede dengang. Jeg har lært exceptionelt meget på banen, men mest af alt uden for banen.

-Jeg har lært meget om, hvordan man er som menneske – hvordan man agerer over for holdkammerater, men også hvordan man bliver set på af andre spillere, sponsorer og så videre, siger fløjspilleren.

FRA Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou lyder et stort tillykke til Johan Hansen med udsigten til nye, spændende udfordringer:

FRA starten, da Johan kom til Bjerringbro-Silkeborg, var det et mål for både Johan og os som klub at få ham med omkring det danske landshold og videre til en udenlandsk klub. Det er nu lykkedes, og vi er rigtig glade på Johans vegne, siger Jesper Schou og fortsætter:

- Vi havde håbet på at kunne beholde ham længere, men da vi skrev en langvarig kontrakt, var vi klar over, at tiden kunne komme, inden kontrakten stod til udløb i 2021. Vi håber derfor samtidig, at det er på gensyn til Johan, hvis han på et tidspunkt skal retur og slutte karrieren i Danmark, siger Jesper Schou.