Fugle- og planteudstilling i Lunden

SILKEBORG 4.-6. oktober indbyder Silkeborg Fugleforening til foreningens store, årlige fugle- og planteudstilling i Lunden, Vestergade, Silkeborg.

Udstilling åbnes fredag 4. oktober kl. 17 og fortsætter hele weekenden. Der udstilles mange forskelligartede fugle fra alle verdensdele. Fugle i forskellige størrelser og i mange smukke farver kan opleves på udstillingen. Fuglene er opdelt i 17 forskellige grupper, for eksempel papegøjer, parakitter, kanarier, undulater, finker og tropefugle. I alt vil der være over 300 fugle at kigge på.

Der er også planter på udstillingen. I maj måned fik hvert medlem udleveret et plomberet og nummereret eksemplar af årets stikling. I år konkurreres om at fremdrive det flotteste eksemplar af cyperus haspan. En plante, der hører under slægten af sumpplanter.

Endvidere er der stande med salg af honning, aloe-produkter, træfigurer og foder til hobbydyr. Desuden kan man købe lodder i den store tombola og forfriskninger i Spurve Cafeen.

Fredag har sagkyndige dommere fra hele landet, travlt med at bedømme de udstillede fugle og blomster. Der er nok at gøre for de travle dommere. Silkeborg Fugleforenings udstilling er blandt de mest anerkendte udstillinger med et stort antal fugle og høj kvalitet.