Den Kreative Skole vil prøve nyt: Musik og fællesskab for hjemmepassere

SILKEBORG Den Kreative Skole er klar med et nyt tilbud, der tilgodeser forældre, som passer deres børn hjemme.

Holdet hedder »familierytmik«.

- Vi blev opmærksom på, at der var et hul i vores mange tilbud, efter vi læste om Maria Holst Anderson i Midtjyllands Avis, som passer sine to børn hjemme. Derfor har vi oprettet holdet her, der netop skal skabe fællesskab omkring børn og voksne samtidig med, at musikken selvfølgelig også er med. Vi tror på, at der efterspørgsel efter netop det, siger Peter Bæk fra Den Kreative Skole.

Familierytmik er for børn fra nul til fem år og deres forældre.

I den første time fra kl. 10 er der sang, leg og spil sammen med rytmiklærer Hanne Højgaard Hede og de andre på holdet. Derefter er der en times »fri leg«, hvor der er mulighed for, at børnene kan lege, spise, og de voksne kan snakke sammen imens, drikke kaffe/te og hvad der nu ellers opstår af gode idéer.

Første gang med familierytmik er torsdag 24. oktober på Den Kreative Skole. Et rytmikmodul strækker sig over otte torsdage. shh