Ugens anbefaling: Stjerne-soul på Rampelys

MUSIK Sangerinden Samantha Antoinette Smith har været korpige for Paul McCartney, James Brown, Joe Cocker, Tina Tuner, Elton John, Lionel Richie og Depeche Mode. Bare for at nævne de mest kendte. Og fredag aften går den engelske soulsanger på scenen på Rampelys - inviteret af bluesforeningen B’Sharp.

Samantha Smith har flere gange besøgt Danmark - blandt andet ved årets Copenhagen Jazz Fesstival og ved Copenhagen Blues Festival i 2016, hvor hun imponerede med sin kraftfulde stemme. I 2014 var hun med i Det kongelige Teaters opsætning af »Porgy and Bess«, så hun har på flere fronter gjort sig positivt bemærket - også på den danske musikscene.

Der er lagt op til en helt særlig koncertoplevelse på Rampelys fredag aften i selskab med en stor stemme, og derfor er koncerten med Samantha Antoinette Smith denne uges anbefaling fra kulturredaktionen.

Og anbefalingen bliver endnu varmere, når vi lige kigger på listen over danske musikere, der bakker Samantha Smith op på Rampelys.

Med sig til Silkeborg har hun nemlig et dream-team med guitaristen Kasper Vegebjerg, Asmus Jensen på trommer, Jakob Kortbæk på bas og ikke mindst blueslegenden Troels Jensen på piano.