SIF faldt med ære

Peter A. Sørensen 

Topholdet fra FC Midtjylland var som ventet for stor en mundfuld

FODBOLD Silkeborg IF løb ind i det femte nederlag i træk i Superligaen, da topholdet fra FC Midtjylland fortjent rejste fra Jysk Park med en sejr på 1-2.

SIFerne fik en god start på hjemmebanen. Med en kontrolleret defensiv blev FCMerne holdt fra fadet, og i den anden ende var der fornuftige tilbud til både Ronnie Schwartz og Jeppe Okkels.

Som halvlegen skred frem tog gæsterne imidlertid over, men topholdet blev ikke for alvor farlig i de første 30 minutter.

Det blev FC Midtjylland til gengæld efter 31 minutter. Et for nemt boldtab af Ronnie Schwartz gav en hurtig FCM-omstilling, hvor Evander elegant fandt Emiliano Marcondes i feltet, og han dirigerede med ydersiden bolden i nettet til 0-1.

I resten af halvlegen leverede SIF god fight og fornuftigt spil mod en stærk modstander, så i de første 45 minutter faldt SIF med ære.

Efter pausen var opgøret i starten ganske jævnbyrdig, men FCMerne var bedst, og efter 65 minutter blev det 0-2. Erik Sviatchenko fik igen lov til at komme højest på en dødbold, og da Frederik Alves forsøgte at afværge, headede han bolden i eget net.

Efterfølgende satte FCMerne sig tungt på opgøret, og først mod slutningen af opgøret fik SIF bidt fra sig. Først brændte Ronnie Schwartz en stor chance, og i overtiden fik SIF-topscoreren så reduceret.

Men det blev kampens sidste mål.

Læs kommentarer senere på Midtjyllandsavis.dk