Dolberg bryder tavsheden om stjålet ur

Kasper Dolberg troede først, at han havde glemt, hvor hans ur lå, men hans holdkammerat havde stjålet det

FODBOLD Landsholdsangriberen Kasper Dolberg fra Voel havde ikke lyst til at mistænke en holdkammerat for tyveri, da danskeren pludselig ikke kunne finde sit dyre armbåndsur til en værdi af over en halv million kroner i midten af september.

I stedet troede han, at han havde glemt, hvor han havde lagt det. Siden kom det frem, at hans nu fyrede holdkammerat i OGC Nice, 18-årige Mohamed Lamine Diaby-Fadig, havde stjålet det dyre ur fra danskeren.

- Først og fremmest var jeg bange for, at det ikke var blevet taget. Jeg var bange for, at det lå et sted, hvor jeg havde glemt, at jeg havde lagt det.

- Det er absurd at få taget sit ur, det var lidt mærkeligt. Det tog mig lidt tid egentlig at forstå, siger Kasper Dolberg.

Mohamed Lamine Diaby-Fadig gik siden til bekendelse og endte med at få en fyreseddel. Den unge franskmand har forklaret det med, at han var misundelig på den nytilkomne danske angrebskonkurrent.

Den forklaring giver den tidligere SIF-angriber dog ikke meget for.

- Jeg kan slet ikke forstå, at han har været jaloux, siger silkeborgenseren, der dog ikke ønske at kommentere urtyvens fyring.

Kasper Dolberg understreger også, at selv om sagen har været ubelejlig, har den ikke optaget ham, når han har taget fodboldstøvlerne på.

- Jeg synes ikke, episoden har fjernet mit fokus, fordi klubben har været så god til at håndtere det. Mine medspillere har også været gode til at snakke med mig om det, så jeg synes ikke, det har fjernet mit fokus.

- Det er selvfølgelig et problem, der er en, som stjæler fra en anden spiller, men jeg synes egentlig, at forløbet er blevet håndteret godt, siger Dolberg.

Han skiftede til OGC Nice 29. august. Han har lavet to mål i fem ligakampe i den bedste franske række.

/ritzau/