SIF-stopper indkaldt til U21-landshold

Michael Helligsø 

Frederik Alves misser fredagens pokalkamp mod FC Fredericia

FODBOLD Silkeborg IF må undvære endnu en spiller til fredagens pokalkamp mod Fredericia.

I forvejen var målmand Rafael Romo og midtbaneprofilen Mads Emil Madsen forhindret i at spille på grund af landsholdsopgaver, og nu kommer forsvarsspilleren Frederik Alves Ibsen heller ikke i spil til kampen.

Han er netop blevet efterudtaget til det danske U21-landshold som afløser for Esbjerg-spilleren Jacob Lungi Sørensen, der har forladt U21-landsholdslejren med en mindre skade.

Frederik Alves træner allerede tirsdag med U21-landsholdet, der skal spille to EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Finland.

Den unge midtstopper har på det seneste vundet sin plads i SIF-forsvaret tilbage, og med udtagelsen til landsholdet er der altså endnu en opmuntring til det 19-årige talent, som indtil videre har en enkelt U21-landskamp på sit cv.

Mads Emil Madsen er også en del af holdet, der lørdag møder Nordirland i Aalborg, hvorefter det på mandag gælder kampen mod Finland i Pori.

Yderligere to SIF-spillere er i landsholdstjeneste i denne uge. Anders Dahl og Niclas Holm Pedersen er med det danske U18-landshold, der i dag og på torsdag spiller to venskabskampe på udebane mod Schweiz.

Niclas Pedersen blev efterudtaget til truppen som erstatning for klubkammeraten Frederik Carstensen, der forlod landsholdslejren med en skade.