Bil blev klemt på Silkeborgmotorvejen

FUNDER En 34-årig mand fra Videbæk var klokken 15.38 torsdag involveret i et færdselsuheld på Silkeborg Motorvejen ved Funder Kirkeby.

Manden kørte i vestlig retning i personbil. Han trak ud for at overhale en lastbil. En forankørende bil i overhalingssporet bremsede hårdt op, så Videbæk-bilisten trak ind bag lastbilen. Da den også bremsede forholdsvis hårdt op, forsøgte den 34-årige at undgå en kollision ved at trække ud i nødsporet. Her var noget af vognbanen spærret på grund af noget arbejde langs motorvejen. Så personbilen blev klemt mellem lastbilens hænger og den midlertidige vejafspærring i nødsporet.

Den 34-årige kom ikke til skade. Bilen blev beskadiget. Men kollisionen med lastbilen var ikke større, end at lastbilen fortsatte kørslen - angiveligt fordi chaufføren ikke opdagede uheldet.